اخبار مربوط به مواد مخدر و اعتياد اخبار مربوط به مواد مخدر و اعتياد .

اخبار مربوط به مواد مخدر و اعتياد

امحاي پوكه‌هاي مخدر متادون براي پيشگيري ازسوء استفاده‌هاي احتمالي

امحاي پوكه‌هاي مخدر متادون براي پيشگيري ازسوء استفاده‌هاي احتمالي
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان همدان گفت: يك كاميون پوكه‌ فرآورده‌هاي مخدر متادون با حضور دادستان و نمايندگان استانداري امحا شد.
دكتر ايرج خدادادي معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با اشاره به اينكه يك كاميون پوكه‌ فرآورده‌هاي مخدر متادون با حضور دادستان و نمايندگان استانداري امحا شد،گفت:ارائه داروي مخدر بدون طي كردن روال قانوني حتي در يك پوكه جرم بوده و لازم است افراد جامعه مدارك و مستندات تخلفات را براي پيگيري سريع موضوع در اختيار بازرسان سازمان غذا و دارو قرار دهند.

او در ادامه تاكيد كرد:اين دارو‌ها مواد تحت كنترل هستند ودر صورت بروز هرگونه تخلف و ارسال مدارك و مستندات قطعا بازرسي ورود خواهد كرد و با فرد متخلف اعم از كارمند، كارشناس مدير يا دارو ساز برخورد قانوني صورت خواهد گرفت.

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان همدان بيان كرد:مراكز ترك اعتياد موظف هستند پوكه مصرفي دوره قبل خود را به دانشگاه علوم پزشكي تحويل دهند و شربت دوره جديد را دريافت كنند در غير اين صورت به عنوان تخلف تلقي مي‌شود.

خدادادي با اشاره به اينكه ۱۵۰ مركز ترك اعتياد در استان همدان موظف هستند پوكه مصرفي دوره قبل خود را به دانشگاه غذا و دارو تحويل دهندگفت:پوكه‌هاي خالي شربت متادون مصرف شده توسط دانشگاه علوم پزشكي به نحو مناسب در حضور دادستان و نمايندگان استانداري امحا مي‌شوند.

مقالات ديگر: ترك متادون


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۵۲:۳۵ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

علت ۸۰ درصد تماس‌ها با اورژانس اجتماعي خواف، بحران‌هاي خانوادگي ناشي از اعتياد است

علت ۸۰ درصد تماس‌ها با اورژانس اجتماعي خواف، بحران‌هاي خانوادگي ناشي از اعتياد است

خواف | علت ۸۰ درصد تماس‌ها با اورژانس اجتماعي خواف، بحران‌هاي خانوادگي ناشي از اعتياد است

معاون سياسي و امنيتي فرمانداري خواف با پرسنل اورژانس اجتماعي اين شهرستان ديدار و از نزديك در جريان فعاليت‌ها و برنامه‌هاي اين نهاد اجتماعي قرار گرفت

حسين اسدي در اين ديدار با اشاره به اينكه آسيب‌هاي اجتماعي جامعه را آزار مي دهد گفت نگاه خردمندانه به حوزه آسيب ها با حضور نيروهاي متخصص در اين نهاد به كاهش آسيب‌ها و افزايش توان جامعه هدف در تاب آوري و مقابله با تنش هاي روزمره كمك قابل توجهي مي‌كند.

وي افزود: مقابله با خودكشي نياز به عزم همگاني و همكاري تمامي نهادها دارد و اورژانس اجتماعي تنها قسمتي از كار را به عهده دارد كه فرمانداري شهرستان به عنوان ناظر بر فعاليت همه ادارات، تمامي برنامه ها را رصد مي‌كند و در مواقع لزوم جلسات هماهنگي با ادارات در خصوص كاهش و كنترل آسيب هاي اجتماعي برگزار مي‌كند.

در اين جلسه، رئيس بهزيستي خواف گزارشي از خدمات پايگاه اورژانس اجتماعي اين شهرستان را به معاون فرماندار ارائه كرد.

مهدي متولي گفت:‌ علت و عامل ۸۰ درصد تماس‌هاي اين پايگاه، اعتياد و حاصل آن، همسرآزاري، كودك‌آزاري، بحران‌هاي خانوادگي و بعضا خودكشي مي‌باشد.

وي با يادآوري اينكه پايگاه اورژانس اجتماعي خواف ۵ نفر پرسنل متخصص روان‌شناس و مددكار دارد گفت: به طور متوسط ۷۰ مورد تماس با اين پايگاه دريافت و براي مراجعين خدمت‌رساني انجام مي‌شود.

وي با تأكيد بر اينكه كودك‌آزاري در كنار همسرآزاري و اعتياد، آسيب مهمي در اين شهرستان است گفت: در شش ماه گذشته ۱۲۰ مورد كودك‌آزاري به اورژانس اجتماعي خواف گزارش شده است.

 


متولي گفت: تلاش خود را بر شناساندن خدمات بهزيستي به مردم متمركز مي‌كنيم تا شاهد كاهش آسيب‌هاي اجتماعي باشيم.

 


وي خاطر نشان كرد: همچنين در نظر داريم فوريت‌هاي اجتماعي را براي مسؤولان اجرايي و مديران شهرستان تببين كنيم تا در موارد ضروري، بتوانند از اين نهاد كمك بگيرند.

مقالات مرتبط ديگر: ترك بوپرنورفين


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۲۳:۵۹ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)